PIZZERIA LA DOLCE VITA DEN BURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1343 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria La Dolce Vita Den Burg. Meer weten? Ontdek meer

21 feb 2024 om 22:50 Pizza en pasta besteld. Heerlijk gegeten. Een aanrader.
14 feb 2024 om 21:11 Super snel bezorgd, binnen 30 minuten, terwijl het minstens kwartier rijden is, een vriendelijke bezorger en echt goede pizza en pasta!
14 feb 2024 om 18:54 Pizza goed, patat goed, varkenshaas….. ik wist niet dat je deze zo droog kon bakken. Erg jammer voor 19,50 die het gekost heeft.
30 jan 2024 om 20:40 Goeie pizza, goeie bezorging. Pizza was een beetje koud, maar wel errug lekker.
28 jan 2024 om 22:47 Eten was heerlijk alleen de patat te zout
27 jan 2024 om 19:46 het eten was lekker
26 jan 2024 om 19:38 Heerlijk en vlot bezorgd!
22 jan 2024 om 11:03 Prima lekker warm
20 jan 2024 om 21:13 Snelle bezorging en prima eten
17 jan 2024 om 11:19 Heerlijk gegeten hier. Pizzas waren van goede kwaliteit. De juiste verhouding van ingrediënten. Echt genoten. Bezorging nog sneller dan aangegeven. Aanrader.
17 jan 2024 om 10:39 Heerlijke pasta spinazie en rollo shoarma. Netjes verzorgd en zelfs bij de vakantiewoning bezorgd. Een aanrader dus.
16 jan 2024 om 22:22 The pizza we paid over €20 for looked terrible. There was a lot of cartilage in the bacon. The pizza was cold, it looked like it had been reheated. Additionally, after an hour, unfortunately, I had diarrhea and felt very bad. I highly do not recom